Bursa Locurilor de Muncă AJOFM Tulcea

ANOFM organizează în aprilie Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, ca în fiecare an, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 12 aprilie 2019.

AJOFM Tulcea, vă invită să participați la acest eveniment, începând cu ora 09,30, în următoarele locații:
• Tulcea – Casa de Culturã a Sindicatelor, Piața Independenței nr.1;
• Mãcin – str. 1 Decembrie, nr. 58;
• Babadag – str. Republicii nr. 86.

Până la această dată au fost contactaţi peste 300 agenţi economici, dintre aceştia şi-au anunţat participarea 69 angajatori, oferind 618 locuri de muncă vacante.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori sunt in următoarele ocupații:
– Pentru studii superioare: inginer geodez, manager echipă; manager resurse umane, manager magazin, jurist, consilier administrativ, asistent manager; contabil, inginer electroenergetică, inginer mecanic, inginer chimist, inginer electromecanic.

– Pentru persoanele fără studii superioare: recepționer; ospătar; ajutor ospatar, barman, bucătar, ajutor bucătar, pizzar, patiser, conducător ambarcațiune, consultant credite, contabil, agent vânzări, gestionar, lucrător comercial, operator calculator, șofer, cameristă, tâmplar, sudor, vopsitor, electrician, confecționer textile, croitor, mecanic, electromecanic, maistru electromecanic, lăcătuș, excavatorist, casier, zidar, dulgher, fierar, tabulator, agent de securitate, îngrijitor, muncitor necalificat, manipulant.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax: 0240/512171, sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: ajofm@tl.anofm.ro.

Participarea la acest eveniment este gratuită.