Ce poți vedea în acest weekend la Cityplex Tulcea în Centrul Comercial Coral Plaza Mall

PREMIERĂ!!

3D: DUMBO – Familie, Fantastic , 130 minute

DUBLAT:

• Vineri- Ora 18:00 Sala 1
  • Sâmbătă – Ora 12:15 Sala 1 și ora 14:30 Sala 1
  • Duminică – Ora 12:15 Sala 1 și ora 14:30 Sala 1

SUBTITRAT:

• Vineri- Ora 20:15 Sala 1
  • Sâmbătă – Ora 19:30 Sala 1
  • Duminică – Ora 19:30 Sala 1

Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.

2D: Cu ce ți-am mai greșit noi, Doamne? – Comedie, 99 minute

• Vineri – Ora 18:30 Sala 2
  • Sâmbătă – Ora 14:00 Sala 2
  • Duminică – Ora 18:00 Sala 2

Claude și Marie Verneuil sunt în mijlocul unei noi crize de familie. Cei patru soți ai celor patru fiice ale lor hotărăsc, din diverse motive, să părăsească Franța. Iată-i, în acest sequel, imaginându-și traiul pe alte meleaguri.

PREMIERĂ!!!

2D: Regele plajei – Comedie, 95 minute, N-15

• Vineri – Ora 20:30 Sala 2
  • Sâmbătă – Ora 18:00 Sala 2
  • Duminică – Ora 16:00 Sala 2

Noul film al lui Harmony Korine (Spring Breakers), cu Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Martin Lawrence, Zac Efron, Jonah Hill, spune povestea lui Moondog, un poet vagabond care își trăiește viața după propriile sale reguli, care implică droguri, alcool și femei, și care visează să scrie cel mai mare roman american care s-a scris vreodată.

3D: Corgi, Cățeii reginei – dublat – Animație, Familie , 92 minute,

• Sâmbătă – Ora 12:00 Sala 2 și Ora 16:00 Sala 2
  • Duminică – Ora 12:00 Sala 2 și Ora 14:00 Sala 2

O producție nWave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea.

3D: Captain Marvel – Acţiune, Aventuri, SF, AP-12, 128 minute

• Sâmbătă – Ora 17:00 Sala 1
  • Duminică – Ora 17:00 Sala 1

Acțiunea noului film “Captain Marvel” are loc în 1995, când Carol Danvers, fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol se întoarce pe Pământ, cu o mulțime de întrebări fără răspuns despre trecutul și identitatea ei. Abia sosită, Carol e prinsă în mijlocul unui conflict intergalactic între două rase de extratereștri, având planeta noastră drept miză și câmp de bătaie. “Captain Marvel” vine cu o poveste nou-nouță despre o perioadă încă nevăzută din istoria Universului Cinematic Marvel.

2D: Noi doi – Horror Thriller, 120 minute

• Sâmbătă- Ora 20:00 Sala 2
  • Duminică – Ora 18:00 Sala 2

Liniştea unei familii devine haos când dublurile lor le bat la uşă şi încep să îi terorizeze.

REZERVĂRI: http://tulcea.cityplex.ro/rezervari

Cityplex işi rezervă dreptul de a modifica programul şi alte informaţii publicate pe site fără nici o notificare prealabilă. În cadrul Cityplex orice spectacol rulează dacă s-au vandut minimum 5 bilete.