Cucu Gheorghe: Activitatea socio-profesională

Așa cum am promis venim cu a doua parte din ceea ce înseamnă prezentarea candidatului PLUS Tulcea pentru Primăria Municipiului Tulcea.

După ce-am descris pe scurt experiența profesională, astăzi vă prezentăm pe scurt activitatea profesională și implicarea dumnealui în societatea.

În toată experiența de mai bine de trei decenii domnul dr. Cucu Gheorghe a participat la campania de combatere Antrax în județul Tulcea, a luat parte la campania de coordonare, prevenire și combatere a rabiei, anemiei infecțioase ecvină, tuberculozei bovine și a pseudopestei aviare;

Totodată a coordonat privatizarea medicilor veterinari și a activității de concesionare a serviciilor sanitar veterinare în perioada în care a fost Președinte al Colegiului Medicilor Veterinari filiala Tulcea.

A organizat o campanie de conștientizare și sensibilizare pentru crearea a asociației de protecție a animalelor – ONG Anima – având ca scop minimizarea efectelor numărului mare de câini abandonați și riscurile acestui fenomen.

În timp ce a fost director executiv adjunct în cadrul Direcției de Agricultură și Dezvoltare Rurală a coordonat campania de promovare a măsurilor din Programul Național de Dezvoltare Rurală privind accesarea fondurilor europene.

Din 1995 cu mici întreruperi a fost profesor coordonator de practică și Vicepreședinte al comisiei de atestare profesională din cadrul Liceului ,, Nicolae Cornățeanu” Tulcea.

În prezent deține două grade profesionale, cel de Medic Veterinar Primar și cel de Specialist Oncolog Veterinar.

Related posts

Leave a Comment