Cucu Gheorghe candidează pentru postul de primar al Municipiului Tulcea

Astăzi partidul PLUS+ Tulcea și-a desemnat candidatul pentru primăria Municipiului Tulcea și anume pe domnul doctor Cucu Gheorghe.

După o lungă și frumoasă carieră în care a demonstrat că poate obține rezultate, unde a făcut performanță în toate domeniile în care a activat, s-a hotărât că este timpul să se implice mai mult în buna dezvoltare a Municipiului Tulcea.

Foarte mulți dintre noi au fost clienți ai cabinetului veterinar și cunoaștem profesionalismul și pasiunea cu care domnul doctor își tratează pacienții. Cu aceeași pasiune și responsabilitate va munci alături de echipa PLUS Tulcea pentru a contribui la dezvoltarea Municipiului și la un trai mai bun pentru viitoarele generații.

Scurtă biografie:

S-a născut în 5 august 1964 într-un sat din județul Tulcea. În 1983 pornește pe drumul medicinei veterinare, fiind student al Facultatea de Medicină Veterinară, București. În 1989 finalizează studiile universitate și devine medic epizootolog la AEI Ovine Somova până în aprilie 1990. Ulterior devine Șef secție Virusologie și Histopatologie în cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar de Stat Tulcea, ca în 1996 să ocupe poziția de Șef serviciu Sănătatea animalelor în cadrul aceleași instituții și din 1997 să devină Director Adjunct la Direcția Sanitar Veterinară Tulcea și șef laborator în același timp.

Din 1997 este numit președinte al Colegiul Medicilor Veterinari filiala Tulcea, până în 2000 când se întoarce în Direcția Sanitar Veterinară Tulcea ca Șef serviciu Antiepizootic până în 2002, când și obține gradul de Medic Primar Veterinar și trece în mediul privat deschizându-și propria clinică până în 2006 când devine Director Executiv Adjunct în cadrul Direcției de Agricultură și Dezvoltare Rurală, coordonând departamentul de dezvoltare rurală. În 2008 devine Comișar Șef Medic Veterinar în cadrul M.A.I. Centrul Medical Județean până în 2016.

Am încercat să facem un scurt rezumat al biografiei și activității domnului doctor, C.V.-ul dumnealui fiind unul destul de consistent, urmând să vă face cunoscută activitatea dânsului în următoarele articole.

Related posts

Leave a Comment