Cityplex Tulcea 27-28 martie 2019

Vezi ce filme ți-a pregătit Cityplex Tulcea!

2D: Cu ce ți-am mai greșit noi, Doamne? – Comedie, 99 minute

  • Miercuri – Ora 18:00 Sala 2
  • Joi – Ora 20:15 Sala 2

Claude și Marie Verneuil sunt în mijlocul unei noi crize de familie. Cei patru soți ai celor patru fiice ale lor hotărăsc, din diverse motive, să părăsească Franța. Iată-i, în acest sequel, imaginându-și traiul pe alte meleaguri.

2D: Oh, Ramona – Comedie, Romantic, Dragoste AP-12 109 minute

Miercuri – Ora 18:15 Sala 1

„Ramona, cea mai tare tipă din liceu, îi face nopți albe și zile negre lui Andrei. Altfel doar un adolescent timid, Andrei găsește resurse să se răzbune, devenind peste noapte un seducător aproape de perfecțiune. Doar că viața e tare complicată în anii de liceu, iar Andrei va trebui să facă o alegere complicată: Ramona sau Anemona? Trăiește și retrăiește veselia adolescenței, din 14 februarie, în cinematografe.” 

2D: Noi doi – Horror Thriller, 120 minute

  • Miercuri – Ora 20:00 Sala 2
  • Joi – Ora 18:00 Sala 2

Liniştea unei familii devine haos când dublurile lor le bat la uşă şi încep să îi terorizeze.

3D: Captain Marvel – Acţiune, Aventuri, SF, AP-12, 128 minute

  • Miercuri – Ora 20:20 Sala 1
  • Joi – Ora 18:00 Sala 1

Acțiunea noului film “Captain Marvel” are loc în 1995, când Carol Danvers, fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol se întoarce pe Pământ, cu o mulțime de întrebări fără răspuns despre trecutul și identitatea ei. Abia sosită, Carol e prinsă în mijlocul unui conflict intergalactic între două rase de extratereștri, având planeta noastră drept miză și câmp de bătaie. “Captain Marvel” vine cu o poveste nou-nouță despre o perioadă încă nevăzută din istoria Universului Cinematic Marvel.

2D: Faci sau Taci – comedie

Joi – Ora 20:20 Sala 1

„Faci sau taci” aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi serveşte ţările vecine. Nimic amuzant până aici. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia?
Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare.
Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.


Cityplex işi rezervă dreptul de a modifica programul şi alte informaţii publicate pe site fără nici o notificare prealabilă. În cadrul Cityplex orice spectacol rulează dacă s-au vandut minimum 5 bilete.

REZERVĂRI: http://tulcea.cityplex.ro/rezervari

Related posts

Leave a Comment