Paul Surugiu (Fuego) vine la Tulcea

Vă invităm miercuri 20 martie, ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Tulcea să celebrați împreună cei 25 de ani de activitate ai artistului.

Dragii mei, luna martie vine cu surprize și cu un turneu cu totul special pentru mine! Celebrez alături voi, într-o mare sărbătoare, 25 de ani de carieră pe scena muzicală românească.

Pregătesc, alături de band-ul meu, două ore speciale, cu șlagăre, cu melodii noi și vechi din repertoriul meu, cu emoții și multă voie bună. Întâmpinăm primăvara cum se cuvine și vă arăt de ce mi-s dragi profesia aceasta, muzica, prietenii, țara. Spectacolul poartă un titlu sugestiv – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, exact ca emisiunea mea săptămânală de pe TVR 2, de duminica, la ora 15.00.

Va fi o adevărată feerie și vă garantez clipe de neuitat, cu melodii de suflet și mult romantism, așa cum îmi stă mie bine! Iată mai jos, orașele, datele și locurile în care voi ajunge în luna martie. Bilete găsiți la casele de bilete ale sălilor de spectacol! Informații obțineți la telefonul 0746.774.204!

Mai multe detalii pe www.paulsurugiu-fuego.ro și pe www.artbyfuego.ro! Vă aștept cu drag!