”Performanță pentru șahiști” la Tulcea

În perioada 1 iunie – 30 septembrie 2016 Asociația Clubul Sportiv Logic Delta derulează proiectul ”Performanță pentru șahiști”, acțiune cofinanțată de Consiliul Județean Tulcea.

Scopul proiectului este promovarea șahului ca modalitate de valorificare a aptitudinilor individuale în sistem organizat de pregătire și competiție pentru ameliorarea rezultatelor sportive și realizarea de recorduri sau obținerea victoriei.

Pentru atingerea obiectivelor propuse, proiectul este structurat pe diverse activități:

– pregătirea sportivilor – ședințe săptămânale la sediul clubului:
– participarea cu un lot de 15 sportivi legitimați pe club la Festivalul Internațional de Șah Cap Aurora – FISCA 2016 în perioada 24.06 – 3.07.2016 care s-a desfășurat la Cap Aurora, jud. Constanța

13840522_1115397138506514_785106946_o

”Menționăm că acesta este primul nostru proiect cu finanțare de la autoritatea Consiliul Județean Tulcea, organizația fiind una foarte tânără – ne-am constituit în 2014.

De-a lungul existenței noastre am derulat o serie de competiții sportive – cu scopul de a încuraja membrii spre învățare cât mai aprofundată a tehnicilor din șah. Evenimentele noastre au fost prezente în presa tulceană – fapt pentru care mulțumim încă o dată tuturor celor din presă care ne-au fost alături și fără de care nu putem comunica acțiunile noastre. De asemenea, în derularea în bune condiții a evenimentelor șahiste am avut parteneri constanți Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea dar și o serie de sponsori, promovați la fiecare eveniment derulat.

Vă invităm ca și de această dată să ne fiți alături și, prin promovarea de către dumneavoastră a ”sportului minții”, lansăm invitația către toți tulcenii de a îndemna copii să vină spre șah, o practică benefică pentru dezvoltarea armonioasă a oricărui individ.” a declarat Marius Sarighioleanu – Coordonator Proiect.