Prima seară a Sărbătorii Berii a fost încheiată de trupa 3 HAIDUCI

Vineri 12.07 ora 19:00 pe faleza Tulcea a avut loc deschiderea Sărbătorii Berii, un eveniment organizat de firma Palmyra Events. Acest eveniment nu este susținut din bugetul local.

Faleza s-a umplut de tulceni și turiști ce au luat parte la acest eveniment. Terasele pline, mini-parcul de distracție și el populat de copii și adolescenți dornici de distracție. Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de Jandarmeria Tulcea, iar scena a fost păzită de GSA.

Seara a debutat cu artista tulceană Andreea Feraru, care ne-a purtat prin toate zonele folclorice, finalizându-și recitalul cu folclorul dobrogean.

Andreea Feraru

Spectacolul a continuat cu artista moldoveancă Mirela Moldoveanu, care a încins atmosfera cu bătutele moldovenești.

Mirela Moldoveanu

Roxana Alexandra Nicu ne-a încântat cu melodii noi și vechi, artista prezentându-ne în premieră noul ei single. Despre Roxana pentru cei ce nu știu, a fost parte din trupa Etnic, iar după un timp a decis să își continue cariera solo.

Roxana Alexandra Nicu

Prima seară a fost încheiată de trupa 3 HAIDUCI. Artiștii ridicând publicul spectator în picioare și încingând o horă mare.

3 Haiduci live la Sărbătoarea Berii la Tulcea!

Publicată de Ionut Chirica pe Vineri, 12 iulie 2019

3 Haiduci în această seară pentru voi!

Publicată de Ionut Chirica pe Vineri, 12 iulie 2019

În această seară vă așteptăm începând cu ora 19:00 să fiți alături de Liliana și Violeta Geapana, Mihaela Gurău, Marian Haiducu și Schimbul 3 by Adrian Ordean.

Pozele din prima seară aici: Poze prima seară Sarbatoarea Berii Tulcea 2019

Related posts

Leave a Comment