Tulceanul Manuel Riva a lansat o nouă melodie alături de Emy Perez

Tulceanul George Emanuel Călin pe numele său de scenă Manuel Riva a lansat astăzi o nouă piesă alături de Emy Perez intitulată Slow Motion.

Manuel Riva în prezent este în prezent DJ și producător muzical. În 2018 a colaborat cu Alexandra Stan, alături de care a lansat în martie single-ul „Miami”. Compus chiar de el în 2016, single-ul i-a fost prezentat Alexandrei Stan abia în vara lui 2017. Potrivit DJ-ului, piesa nu este despre „Miami ca oraș, ci despre libertate, un loc care îți dă un vibe”. Tot el completa: „Este despre eliberare și despre exprimare fără bariere lingvistice, etnice, religioase sau sexuale. Cred că oamenii pur și simplu sunt/există, iar etichetele nu fac nimic altceva decât să ne limiteze”. După ce a fost săptămâni întregi în Billboard charts, „Miami” a devenit imnul oficial al festivalului Neversea din Constanța.

George Emanuel Călin și-a început cariera în muzică prima dată în trupa DEMMO, alături de Ana Maria Ferentz și tulceanul Silviu Duduță, cu binecunoscutul hit ”7 zile de 8 ori”.

După ce trupa s-a desființat acesta a înființat trupa Deep Central alături de Doru Todoruț fiind și co-autorul celebrei piese a Deliei, ” Gura ta”.

În februarie 2016, Manuel Riva a lansat alături de Eneli piesa „Mhm Mhm”. Single-ul fost difuzat în heavy-rotation la toate posturile de radio importante din România și a urcat direct pe locul 3 în Billboard Dance/Club Chart din Statele Unite. „Mhm Mhm” a fost pe primul loc în topul căutărilor pe aplicația Shazam în țări precum Bulgaria, Cipru, Republica Moldova, Lituania sau Armenia. Succesul piesei i-a adus o nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards 2016. În noiembrie, acesta a lansat „Hey Now”. Versurile piesei sunt cântate de Luise, iar videoclipul acesteia, filmat în Londra, a strâns peste 9,1 milioane de vizualizări pe YouTube.

După succesul de care s-a bucurat cu „Mhm Mhm” și „Hey Now”, Manuel Riva a lansat în 2017 „Resolution”, „Saturday Night, Man”, în colaborare cu Hyptonix, „Treehouse” (feat. Waleed) și „Kiyomi”, piese mixate sau incluse în podcasturile unor DJ renumiți precum Sam Feldt, Oliver Heldens, Ummet Ozcan sau Cosmic Gate. În cadrul Media Music Awards 2017, Manuel Riva a fost desemnat „cel mai bun DJ”. Tot în 2017, a deschis festivalul Untold pe main stage.